Arkiv: Boktips

När man ska ut och resa är det alltid bra att förbereda sig väl och trots att man i dag kan hitta väldigt mycket information på internet så tycker vi att en riktigt bra bok är guld värd. Den ska vara behändig och lätt att ta med sig väskan (eller kanske till och med i fickan) och framför allt så måste innehållet vara bra och välskrivet. Det finns tusen och åter tusen olika typer av reseböcker. Allt från klassiska Lonely Planet till olika mer subjektiva reseskildringar med olika teman.

Reseguide till Danmark

Vår granne i söder, Danmark, har mycket att erbjuda oss svenskar. Dessutom är resan ganska kort och vi kan enkelt ta oss dit med färja eller via Öresundsbron, broförbindelsen mellan Malmö och Köpenhamn.

I den här boken får du hjälp att djupdyka i Danmark. Förutom de vanliga hotelltipsen får du även veta vart du ska ta vägen för att hitta det hetaste utelivet, de bästa museerna och shoppingstråken.

Boken ger också tips på färdigplanerade utflykter och även historiska promenader där du med boken som din enda guide kan vandra i fotspåren av en historisk person eller händelse.

Boken är både snygg och omfattande. Rekommenderas!

Boken finns att beställa här