Liseberg i Göteborg

Ett besök på Liseberg brukar vara standard för alla barnfamiljer någon gång under sommaren. Mitt inne i Göteborg ligger den klassiska nöjesparken och det finns gott om hotell i närheten för den som vill stanna två dagar bland karuseller, berg- och dalbanor och gröna kaniner.

Vill du spendera en heldag på Liseberg och gillar att åka karuseller och berg- och dalbanor, ja då rekommenderar vi absolut att du köper ett åkband. Då får du åka fritt på samtliga attraktioner och slipper hålla reda på kuponger och kontanter. Bandet köper du i entén eller i någon av biljettkioskerna som finns inne på området.

Inträdet till Liseberg är 90 kr under högsäsongen (typ hela sommaren) och 80 kr övrig tid. Om du ska köpa åkband kan du spara en slant genom att boka online på liseberg.se, senast dagen innan ditt besök. Då får du entré till parken + åkband för 375 kr. Köper du direkt vid entrén kostar samma sak 400 kr.

Inne på området finns det gott om matställen, bland annat Tyrolen som brukar ha bra mat. Det finns också en mängd snabbmatsställen som säljer hamburgare, våfflor, glass och annat.